Wissel mort over horeca

Bron De Stentor: http://www.destentor.nl/regio/epevaassen/5563866/Wissel-mort-over-horeca.ece

WISSEL – Al jaren is er onenigheid tussen omwonenden en de exploitant van het Veluws Eethuis in Wissel. Dat gaat vooral over de horeca-activiteiten.

Volgens omwonenden worden deze steeds verder uitgebreid, wat gepaard gaat met harde muziek tot ‘s avonds laat, terwijl er ooit alleen een midgetgolfbaan lag. Eerder liepen de gemoederen hoog op doordat een rooktent tegen het eethuis aan stond, waarvoor de exploitant geen vergunning had.

Nu zijn omwonenden geschokt nadat zij van de exploitant hebben vernomen dat hij een vergunning heeft aangevraagd om tot een uur ‘s nachts open te blijven, in plaats van tien uur ‘s avonds. Dat laten zij middels een brief aan de gemeente Epe weten.

Volgens de omwonenden heeft de gemeente hen daarover niet op de hoogte gesteld. Dat terwijl er meerdere keren overleg is geweest tussen alle betrokkenen. Bovendien weet de gemeente hoe gevoelig de situatie ligt.

De gemeente Epe geeft aan dat de vergunning op dit moment in de maak is. Daarna wordt het voornemen een vergunning af te geven gepubliceerd en kan er ook door publiek op gereageerd worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *