Info avond breedband internet Ziggo

Op donderdag 14 januari organiseren we samen met Ziggo een informatiebijeenkomst over breedband internet in Wissel. In de Uitnodiging bijeenkomst Ziggo (die als het goed is een dezer dagen ook bij u in de bus ligt) vindt u alle details.

Voor als u al ingeschreven bent.

Omdat er nog niet genoeg inschrijvingen zijn om het project door te laten gaan, is het van belang dat er zoveel mogelijk mensen alsnog meedoen. Nodig uw buren uit als ze nog niet staan ingeschreven. Als er niet genoeg inschrijvingen zijn gaat het hele project niet door!

Nog niet ingeschreven?

Wij leggen u graag uit wat de voordelen zijn en dat u zeer waarschijnlijk goedkoper uit bent dan nu. Verder is er gelegenheid om al uw vragen te beantwoorden.

Met plezier bieden wij u een kopje koffie aan en een gebakje. Om er voor te zorgen dat er voldoende is voor iedereen, stellen wij het op prijs dat u zich even aanmeldt en doorgeeft met hoeveel personen u denkt aanwezig te zijn. Dat aanmelden kan eenvoudig door op dit emailtje te reageren.

Wilt u er zeker van zijn dat uw vraag beantwoord wordt? Stel de vraag dan van tevoren per email. Wij zorgen er voor dat uw vraag wordt beantwoord.

Graag tot ziens op donderdag, 14 januari!

2 antwoorden op “Info avond breedband internet Ziggo”

  1. Geachte bestuur wissels belang
    Gaarne willen wij ons aansluiten voor het project betreffende ziggo
    Met vriendelijke groet,
    L.Stijf
    Values eethuis wissel

  2. Inschrijven kan door het formulier in te vullen dat op onze website staat, of door langs te komen op de info avond.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *